П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакої смачної печінки ви ще не їли: вона буде ніжною, м'якою та...

Такої смачної печінки ви ще не їли: вона буде ніжною, м’якою та соковитою – секрет у воді

Этот материал также доступен на русском языке
Печінка - улюблений продукт багатьох, з неї можна приготувати і млинці, і торт, і просто потушкувати або підсмажити. Але багато господинь стикаються з гіркотою при приготуванні печінки. Цього можна уникнути за допомогою простого методу.

Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.

Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.

Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.

Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.

Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.

Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.

Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.

Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні