Раніше ми розповідали, як приготувати торт “Наполеон” на сковороді.
Інгредієнти:
- 350 г будь-якого печива (можна печиво топлене молоко);
- 500 г домашнього сиру;
- 150 г сметани;
- 100 г цукру;
- 200 мл молока;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- какао-порошок для посипання.
Приготування:
- У мисці з’єднуємо сир, сметану, цукор та ванільний цукор, перебиваємо за допомогою блендера до однорідної маси.
- У форму викладаємо шар печива, просоченого в молоці, зверху сметанно-сирний крем. Таким чином чергуючи шари торта.
- Зверху торт щедро змащуємо кремом і посипаємо какао.
- Щоб торт добре просочився, прибираємо його на кілька годин у холодильник, а краще – на ніч.
Мінімум часу на приготування та максимум смаку.