Раніше ми розповідали, як приготувати вівсяне печиво.
Інгредієнти:
- Масло (маргарин) – 100 грамів
- цукор – 50 грамів
- ваніль (щіпка)
- сіль (щіпка)
- яйце – 1 штука
- какао-порошок – 1 столова ложка
- борошно – 200 грамів
- розпушувач тіста – 1 чайна ложка (без гірки)
Приготування:
- Масло потрібно заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
- Вилкою змішати яйце з цукром і ванільним цукром, додати масло.
- Поступово вводити борошно з розпушувачем і замісити м’яке тісто. Розділити його на дві рівні частини.
- В одну половину додати какао-порошок, просіяти через сито і ретельно перемішати до однорідності.
- Сформувати два види тіста в окремі ковбаски, а потім з’єднайте їх разом. З отриманого тіста зробити невеликі кульки розміром приблизно як вишня або більше.
- Викласти кульки на пекарському папері, залишивши між ними відстань.
- Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин.