Вся справа в одному інгредієнті, який не тільки сприяє формуванню хрусткої скоринки, а й незвичайного пряного та солодкуватого смаку. І цей інгредієнт – мед.
Раніше ми розповідали, як вибрати правильний мед.
Інгредієнти:
- картопля — 1 кг;
- мед — 3 чайні ложки;
- часник — 2-3 зубчики;
- паприка мелена — 1 чайна ложка;
- перець чорний мелений — щіпка;
- сіль—за смаком;
- соняшникова олія — 40 мл.
Приготування:
- Картоплю ретельно помити, нарізати її часточками, розкласти на деко.
- У мисці змішати спеції, подрібнений часник з медом та олією. Отриману суміш вилити на картоплю і ретельно перемішати, щоб кожен шматочок був у маринаді.
- Запікати у духовці при 180 градусах 45-50 хвилин.
Приємного апетиту!