Інгредієнти:
- Яблука – 4 шт.
- Цукор – 3 ст. л.
- Пшеничне борошно – 4 ст. л.
- Яйця – 1 шт.
- Рослинна олія для смаження.
Приготування:
- Потрібно помити яблука, очистити шкірку і натерти їх на велику тертку.
- У натерті яблука додати цукор і добре перемішати.
- Вбити в яблучну суміш яйце і знову перемішати.
- Додати борошно, краще всипати його невеликими порціями, щоб не було грудочок.
- Розігріти сковороду з олією, ложкою викласти оладки та смажити з двох боків до золотистого кольору.
- Готові оладки зверху можна посипати цукровою пудрою, хоча і без неї вони солодкі, смачні та ароматні.
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.