П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 2 по 8 жовтня

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень перед коридором затемнень буде сповнений турбот і хвилювань. Але він ефективний з погляду набуття впевненості, створення сприятливих умов нормальної життєдіяльності протягом усього жовтня.

Від 3 жовтня 2023 року на 9 місяців негативна кармічна точка – Чорний Місяць (Ліліт) – увійшла у знак Діви та приносить нові випробування на теми цього знака: робота, побут, здоров’я. Але це і нова можливість розв’язати кармічні вузли, тобто усвідомити та визнати власні помилки, свої сильні та слабкі сторони шляхом переосмислення, що дозволяє компенсувати свої недоліки та посилити переваги.

Гармонійний аспект ретро-Плутон-Меркурій відчувається вже від 2 жовтня (точний – 4 жовтня) розвиває логіку та посилює здібності у фінансовій сфері. Початок тижня підходить для розуміння внутрішніх процесів, аналізу подій, що відбуваються, і правильних висновків.

Від 5 жовтня Меркурій переміщується Терезами. Транзит допомагає домовитися навіть із найскладніших питань, знайти компромісне рішення та усунути конфліктні ситуації, встановити взаємовигідне партнерство.

Спадний Місяць сприяє зниженню соціальної активності, але також розумному витрачанню ресурсів. Тому тиждень сприятливий для неспішної роботи та створення міцних соціальних зв’язків та професійної сфери.

Гороскоп на тиждень з 2 по 8 жовтня

Овен

Цей тиждень випробуватиме вас на міцність. Не з’ясовуйте стосунки з родичами. Будьте уважні з оточуючими: вас можуть обдурити.

Телець

Тиждень видасться не такий простий, як того хотілося б. Добрий час для початку справ на коротку перспективу. Однак не рекомендується здійснювати фінансові операції.

Близнюки

Ви зможете легко виходити із складних ситуацій. Контролюйте всі справи самостійно, не довіряйте своїх обов’язків комусь іншому.

№Рак

Зірки обіцяють сприятливий період для спілкування. Якщо вас запросять у гості, не відмовляйтеся, можливим є знайомство з цікавою людиною.

Лев

Вам доведеться вирішувати багато справ. Підтримку нададуть близькі. Також зірки рекомендують знизити активність, відпочити у спокійній ситуації.

Діва

У цей період сміливо беріться за задумані справи, оскільки можна досягти хороших результатів.

Терези

Сприятливий період для вирішення справ у різних інстанціях. Також зірки рекомендують зайнятися власним здоров’ям.

Скорпіон

Присвятіть цей період відпочинку, більше гуляйте на свіжому повітрі. Здійснюючи покупки, будьте обережні: вас можуть обдурити.

Стрілець

Вам необхідно стримувати свої емоції й не виплескувати дратівливість на оточуючих. Займіться чимось приємним.

Козеріг

Намагайтеся оптимістично ставитися до невеликих проблем. Прислухайтеся до інтуїції, шукайте компроміси у будь-яких спірних ситуаціях.

Водолій

Обставини цього тижня змінюватимуться часто і непередбачувано. Тут головне – не метушитися і не хвилюватися. Спокійно обміркуйте ситуацію, перш ніж ухвалити рішення.

Риби

Цього тижня намагайтеся діяти згідно з логікою і не дозволяйте собі піддаватися почуттям. Не беріть до уваги несподівані новини – можливими є помилки і підтасовки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні