П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНавіть без м'яса капуста вийде шедевром, якщо при тушкуванні додати таємний інгредієнт

Навіть без м’яса капуста вийде шедевром, якщо при тушкуванні додати таємний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Важко уявити наш раціон без тушкованої капусти. Якщо ви хочете, щоб капуста вийшла ще смачнішою та апетитнішою, то додайте всього один інгредієнт і побачите, як зміниться страва.

Приготувати капусту за таким рецептом можна навіть без м’яса, і вона буде дуже смачною.

Раніше ми розповідали, кому обов’язково в раціон потрібно вводити капусту.

Отже, одним із секретних інгредієнтів для надання пікантності тушкованій капусті є гірчиця. Гірчиця допомагає зробити страву більш цікавою та оригінальною, надаючи не тільки гостроти, а й незвичайного смаку.

Додавати в капусту можна суху гірчицю або гірчичний соус. На кілограм капусти достатньо додати 1 чайну ложку гірчиці.

Запам’ятайте, гірчицю потрібно вводити наприкінці приготування страви.

Ще одним секретним інгредієнтом є лимонний сік. Він надає тушкованій капусті приємну кислинку. Але якщо для тушкування ви взяли кислу капусту, то сік лимона краще не додавати. Такий інгредієнт підходить для свіжої капусти.

Також у тушковану капусту можна додати свіжий кріп чи петрушку. Зелень робить страву смачнішою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні