Інгредієнти:
- борошно – 1,5 склянки,
- цукор – 1 столова ложка
- сіль – 1 чайна ложка,
- молоко з водою (суміш) – 0,5 склянки,
- дріжджі сухі – 1 чайна ложка з гіркою,
- олія – 1 столова ложка,
- кетчуп – 4-5 столових ложок,
- сосиски (нарізані на шматочки) – 4 шт.,
- твердий сир (натертий на великій тертці) – 150 г,
- зелень – до смаку.
Приготування:
- Борошно просіяти в миску, додати одну столову ложку цукру та сіль.
- У теплу суміш молока та води додати дріжджі та чайну ложку цукру.
- У просіяному борошні зробити поглиблення та влити рідку суміш.
- Додати ложку рослинної олії та замісити м’яке, нетуге тісто.
- Залишити тісто підходити на одну годину, після чого розкотити з нього круглий корж.
- Помістити корж у форму, зробити борти і змастити олією.
- Корж змастити кетчупом і рівномірно розподілити начинку із сосисок, сиру та зелені.
- Випікати піцу у духовці 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Раніше ми розповідали, як приготувати піцу на кефірі.