П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРогалики за бабусиним рецептом з натуральних продуктів - ароматні, пісочні та смачні

Рогалики за бабусиним рецептом з натуральних продуктів – ароматні, пісочні та смачні

Этот материал также доступен на русском языке
Рогалики можна купити в будь-якому магазині, але хто вам дасть гарантію, що при їх приготуванні не використовувалися трансжири, які дуже шкідливі для нашого здоров'я. Якщо ви хочете порадувати своїх дітей та онуків смачною, ароматною та найголовніше – натуральною випічкою, цей рецепт вам точно сподобається.

Інгредієнти:

  • Смалець – 200 г
  • Сметана – 200 мл
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Цукор – 4 столові ложки
  • Цукор ванільний – пакетик
  • Борошно пшеничне – 3-3,5 склянки
  • Варення – до смаку.

Приготування:

  1. Розтопіть смалець, дайте йому трохи охолонути. Додайте сметану і перемішайте.
  2. Збийте яйце з цукром та ванільним цукром і додайте у суміш сметани та смальцю.
  3. Частинами введіть борошно і замісіть еластичне тісто.
  4. Залишіть на 30 хвилин у холодильнику.
  5. Розкачайте коло завтовшки 2 мм.
  6. Розріжте тісто на трикутники, викладіть варення і скрутіть рогалики.
  7. Випікайте при температурі 180 градусів 20-25 хвилин.
  8. За бажанням теплі рогалики можна обваляти у цукровій пудрі.

Раніше ми розповідали, як приготувати рогалики на мінеральній воді.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні