П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНіжна спокуса - тарт із персиками

Ніжна спокуса – тарт із персиками

Этот материал также доступен на русском языке
Персики в солодкій випічці дуже гармонійні. Скибочки персиків із прянощами не тільки роблять будь-який пиріг соковитим та ароматним, але й чудово прикрашають його.

Тарт із персиками

Інгредієнти на форму 30 см:

Борошно – 300 г
Вершкове масло|мастило|, нарізати кубиками – 120 г
Цукор – 100 г
Сир – 200 г
Яйця – 2 шт.
Холодна вода – 60 мл
Лимонний сік – 2 ч. л.
Персики чи нектарини – 4 шт.

Приготування:

  1.  Борошно і холодне вершкове масло перетерти в крихту. Додати воду та замісити тісто.
  2.  Готове тісто загорнути в плівку та відправити в холодильник на 1 годину.
  3.  В окремій ємності змішати сир, половину цукру та лимонний сік до однорідності. Додати яйця.
  4.  Персики нарізати часточками.
  5.  Тісто розкотити на присипаній борошном поверхні. Перекласти у форму для випікання, згори рівномірно викласти сирну масу.
  6. Відправити основу в розігріту до 180 °C духовку на 15-20 хвилин, щоб начинка схопилася.
  7.  Дістати основу з духовки, викласти на начинку персики, зверху посипати цукром, що залишився. Випікати в духовці ще 20 хвилин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні