Інгредієнти:
- 1 склянка води;
- 3 склянки борошна;
- 1 чайна ложка сухих дріжджів
- 2-3 чайні ложки соняшникової олії;
- 1 чайна ложка цукру;
- 0,5 чайної ложки солі.
Приготування:
- Дріжджі змішуємо з водою, чекаємо хвилин 10 поки вони вступлять у реакцію, щоб переконатися, що вони свіжі та якісні.
- Додаємо сіль, цукор та олію.
- Всипаємо просіяне борошно частинами, замішуючи м’яке та еластичне тісто.
- Прибираємо тісто в каструлю або миску, щоб йому було де підходити і ставимо в холодильник на ніч. Не в морозилку, а просто на поличку в холодильнику.
- Вранці дістаємо готове дріжджове тісто і займаємося приготуванням улюблених пиріжків або піци.