Главная страница » Новини » Так ви ще не готували: незвичайне холодне дріжджове тісто для пирогів та піци Домашня енциклопедія, Новини Так ви ще не готували: незвичайне холодне дріжджове тісто для пирогів та піци Редакція 26/08/2023 13:05 Этот материал также доступен на русском языке Усі ми знаємо, що дріжджове тісто любить тепло. Але є спосіб, який дозволяє отримати м'яке, повітряне та пористе тісто в холодильнику. Таке тісто зручно замісити увечері, витративши всього 5 хвилин, а вранці готувати з нього пиріжки, біляші, піцу. AA AA Інгредієнти: 1 склянка води; 3 склянки борошна; 1 чайна ложка сухих дріжджів 2-3 чайні ложки соняшникової олії; 1 чайна ложка цукру; 0,5 чайної ложки солі. Приготування: Дріжджі змішуємо з водою, чекаємо хвилин 10 поки вони вступлять у реакцію, щоб переконатися, що вони свіжі та якісні. Додаємо сіль, цукор та олію. Всипаємо просіяне борошно частинами, замішуючи м’яке та еластичне тісто. Прибираємо тісто в каструлю або миску, щоб йому було де підходити і ставимо в холодильник на ніч. Не в морозилку, а просто на поличку в холодильнику. Вранці дістаємо готове дріжджове тісто і займаємося приготуванням улюблених пиріжків або піци. выпечка, кулінарія, кухня, рецепт Facebook X (Twiiter) LinkedIn Pinterest WhatsApp Попередня публікаціяВиплата 2000 та 3000 гривень: кому з українців виплачуватимуть допомогу протягом 12 місяців Наступна публікаціяНе повторюйте чужі помилки: коли потрібно проводити обрізку яблуні, щоб не позбавити себе врожаю Новини по темі Піца у формі булочок – ідеальний швидкий сніданок за 30 хвилин 05/10/2025 08:35 Газета «На пенсії» святкує 20 років і презентує нове гасло 05/10/2025 07:18 Менінгіт — реальна загроза здоров’ю або лише «страшилка» з дитинства 05/10/2025 06:14 Нове на сайті Піца у формі булочок – ідеальний швидкий сніданок за 30 хвилин 05/10/2025 08:35 Газета «На пенсії» святкує 20 років і презентує нове гасло 05/10/2025 07:18 Менінгіт — реальна загроза здоров’ю або лише «страшилка» з дитинства 05/10/2025 06:14 Сонце знову готує сюрприз: Землю накриє нова хвиля магнітних збурень 04/10/2025 21:00 Зворотній осмос чи проточна фільтрація: що вибрати для очищення води? 04/10/2025 20:39 Східний сніданок на вашій кухні: як приготувати яйця по-турецьки за 20 хвилин 04/10/2025 19:50 Магніти на кухні небезпечні: зніміть їх з холодильника прямо зараз 04/10/2025 18:30 Як зберегти врожай буряка і моркви без льоху: три несподівані рішення 04/10/2025 17:20 Завантажити ще