Яблучна шарлотка
Яблука – 5 штук, яйця – 3 штуки, борошно – 100 грамів, вершкове масло – 10 грамів, цукор – 1 столова ложка, кориця – 1/2 чайної ложки, панірувальні сухарі – 2 столові ложки, волоські горіхи – за бажанням.
Приготування
- Яблука добре помити, видалити серцевину і нарізати великими часточками.
- Збити яйця з цукром, щоб вони збільшилися у кілька разів.
- Просіяти борошно двічі, потім додати акуратно в яєчну суміш і перемішати.
- Волоські горіхи порубати ножем.
- Форму для запікання змастити вершковим маслом, присипати панірувальними сухарями.
- Викласти яблука, присипати корицею, зверху вилити тісто, посипати горіхами і відправити у духовку на 40 хвилин при 180 градусах.