П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: яблучна шарлотка суперничає із тортом

Готуємо смачно: яблучна шарлотка суперничає із тортом

Этот материал также доступен на русском языке
Вишукана і ніжна яблучна шарлотка - улюблениця кулінарів. Яких рецептів не пропонують нам майстри! Шарлотка не тільки не докучає, але цілком може змагатися з розкішним тортом під час вечірніх чаювання або навіть на святковому столі.

Яблучна шарлотка

Яблука – 5 штук, яйця – 3 штуки, борошно – 100 грамів, вершкове масло – 10 грамів, цукор – 1 столова ложка, кориця – 1/2 чайної ложки, панірувальні сухарі – 2 столові ложки, волоські горіхи – за бажанням.

Приготування

  • Яблука добре помити, видалити серцевину і нарізати великими часточками.
  • Збити яйця з цукром, щоб вони збільшилися у кілька разів.
  • Просіяти борошно двічі, потім додати акуратно в яєчну суміш і перемішати.
  • Волоські горіхи порубати ножем.
  • Форму для запікання змастити вершковим маслом, присипати панірувальними сухарями.
  • Викласти яблука, присипати корицею, зверху вилити тісто, посипати горіхами і відправити у духовку на 40 хвилин при 180 градусах.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні