Ледачий штрудель з вишнею без замішування тіста: простіше не буває
Штрудель з вишнею - відмінне доповнення до чаю або філіжанки кави, але що робити, якщо на замішування тіста немає часу чи бажання. Відповідь проста - приготувати штрудель з лаваша. Мінімум зусиль і шедевр готовий!
Інгредієнти:
вишня – 300 г,
цукор – 2 столові ложки,
лаваш тонкий – 1 шт.,
яйце – 1 шт.,
крохмаль – 1 чайна ложка з гіркою,
молоко – 1 столова ложка,
цукрова пудра – 1 столова ложка,
ванільний цукор – за смаком.
Приготування:
Вишню очистити від кісточок і засипати цукром, щоб пустила сік.
Збити яйце з ванільним цукром та молоком.
Злити зайвий сік із вишні, додати крохмаль і перемішати.
Змастити лаваш яєчною сумішшю, викласти вишню і скрутити штрудель.
Зверху штрудель також змастити цією сумішшю.
Випікати 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Готовий штрудель присипати цукровою пудрою.