П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЛедачий штрудель з вишнею без замішування тіста: простіше не буває

Ледачий штрудель з вишнею без замішування тіста: простіше не буває

Этот материал также доступен на русском языке
Штрудель з вишнею - відмінне доповнення до чаю або філіжанки кави, але що робити, якщо на замішування тіста немає часу чи бажання. Відповідь проста - приготувати штрудель з лаваша. Мінімум зусиль і шедевр готовий!

Інгредієнти:

  • вишня – 300 г,
  • цукор – 2 столові ложки,
  • лаваш тонкий – 1 шт.,
  • яйце – 1 шт.,
  • крохмаль – 1 чайна ложка з гіркою,
  • молоко – 1 столова ложка,
  • цукрова пудра – 1 столова ложка,
  • ванільний цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Вишню очистити від кісточок і засипати цукром, щоб пустила сік.
  2. Збити яйце з ванільним цукром та молоком.
  3. Злити зайвий сік із вишні, додати крохмаль і перемішати.
  4. Змастити лаваш яєчною сумішшю, викласти вишню і скрутити штрудель.
  5. Зверху штрудель також змастити цією сумішшю.
  6. Випікати 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
  7. Готовий штрудель присипати цукровою пудрою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні