Інгредієнти:
- вишня – 300 г,
- цукор – 2 столові ложки,
- лаваш тонкий – 1 шт.,
- яйце – 1 шт.,
- крохмаль – 1 чайна ложка з гіркою,
- молоко – 1 столова ложка,
- цукрова пудра – 1 столова ложка,
- ванільний цукор – за смаком.
Приготування:
- Вишню очистити від кісточок і засипати цукром, щоб пустила сік.
- Збити яйце з ванільним цукром та молоком.
- Злити зайвий сік із вишні, додати крохмаль і перемішати.
- Змастити лаваш яєчною сумішшю, викласти вишню і скрутити штрудель.
- Зверху штрудель також змастити цією сумішшю.
- Випікати 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
- Готовий штрудель присипати цукровою пудрою.