Інгредієнти:
-
- сир – 180 г;
- цукор – 1 стол. ложка;
- яйце – 1 шт.;
- розпушувач для тіста – 0.5 ч. ложки;
- манка – 1 ст. ложка;
- соняшникова олія – 0.5 ч. ложки;
- ванільний цукор – пакетик.
Приготування:
- У миску викласти сир, вбити яйце і додати цукор. Перемішати до однорідності. Додати ванільний цукор та розпушувач для тіста, манку. Перемішати тісто блендером або ложкою.
- Посуд, який підходить для мікрохвильової печі, змастити соняшниковою олією зсередини. Влити в неї сирну масу. Важливий момент – посуд для запікання має бути вдвічі більшим, ніж маса.
- Поставити посуд у СВЧ-піч. Виставити потужність 800 Вт. Готується запіканка в мікрохвильовій печі 10-15 хвилин в залежності від потужності техніки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати соковиту сирну запіканку.