Досвідчені дачники розкрили один із секретів високої врожайності. Для цього вони використовують сіль.
Раніше ми розповідали, що потрібно смажити першим моркву або цибулю – багато хто не знає.
Полив солоною водою вони проводять, коли рослина погано росте, чахне, в’яне або дає погані сходи. У солоній воді містяться поживні речовини, які так необхідні моркви для правильного та швидкого зростання.
Поливаючи солоною водою, ви відразу виконуєте дві функції – полив та підживлення.
Важливо не перестаратися з такими поливами, щоб не зашкодити рослині. Таку воду виливають виключно під кущики, а не на листя. На 10 літрів води використовують 1 столову ложку солі.
Полив солоною водою проводять раз на 10 днів. Але робити це краще так, щоб рідина не потрапляла на бадилля. Полив проводять не більше трьох разів за сезон. Важливо це зробити відразу після посіву насіння, коли з’являється сходи і через два тижні після другого підживлення. Або ж полити рослини, які погано ростуть та хворіють.