Дозволити замочувати печінку в молоці можуть не всі, ціни на цей продукт кусаються, тому краще вдатися до більш бюджетного варіанту.
Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.
Щоб печінка вийшла чудової якості, потрібно приготувати маринад. Для цього в літрі води розводять по 1 столовій ложці цукру та солі.
Після цього в ємність відправляють печінку. Можна подрібнити продукт, а можна відправляти цілісно. Але що більше шматок печінки, то довше його треба маринувати.
Курячу печінку або подрібнену яловичину залишають у маринаді на 25-30 хвилин. Якщо шматок великий, то нехай маринується в маринаді не менше 1-1,5 години.
Після цього можна розпочинати приготування печінки, змивати залишки маринаду не обов’язково.