П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯкий секретний інгредієнт потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла білосніжною?

Який секретний інгредієнт потрібно додати при варінні картоплі, щоб вона вийшла білосніжною?

Этот материал также доступен на русском языке
Напевно, багато господинь помічали, як при варінні картопля стає жовтою або сірою. Такі бульби виглядають неапетитно, але є один секрет, який допоможе зробити картоплю білосніжною.

Якщо ви хочете приготувати гарнір потрібного кольору, зовсім не обов’язково вибирати картоплю певного сорту, від чого залежить колір м’якоті.

Просто потрібно використовувати лише один додатковий інгредієнт, який забезпечить вашій картоплі гарний зовнішній вигляд.

Виявляється, секрет білої картоплі давно розкрили розумні господині. При варінні в каструлю вони додають лимонний сік. Купувати його не потрібно, досить просто вичавити з лимона.

На каструлю необхідно додати 1,5 чайні ложки соку. Намагайтеся не перевищувати цю норму, інакше картопля буде кислою.

Лимонний сік відбілює картоплю і робить її красивою та апетитною.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, який простий інгредієнт допоможе зварити картоплю в два рази швидше.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні