П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк спекти мереживні млинці: які інгредієнти потрібно обов'язково додати

Як спекти мереживні млинці: які інгредієнти потрібно обов’язково додати

Этот материал также доступен на русском языке
Млинці - улюблені ласощі багатьох. Сьогодні спробуємо приготувати ажурні млинці.

Інгредієнти:

  • 1 склянка борошна;
  • 1 склянка молока;
  • 1 склянка окропу;
  • 3 яйця;
  • 3 столові ложки соняшникової олії;
  • 0,5 чайної ложки солі.

Приготування:

  1. Борошно попередньо просівають, це допоможе нашій випічці.
  2. Яйця акуратно розбивають у миску, додають сіль. Збивають їх у піну. Можна використовувати міксер або віночок.
  3. Продовжуючи збивати яєчну суміш, вливають тонким струмком окріп. Завдяки цьому яйця не зваряться. Маса сильно збільшиться в обсязі.
  4. Продовжуючи збивати, всипають борошно, ретельно все перемішують. Вливають молоко та олію. Усе добре перемішують. Консистенція тіста має бути досить рідкою
  5. Добре розігрівають сковороду, змащують маслом і виливають тісто, розподіляючи по всій площі. Коли млинець з одного боку засмажиться, акуратно перевертають його лопаткою на інший бік і теж обсмажують до рум’яності.

Ажурність млинцям дають використання окропу та олії. Саме завдяки цим інгредієнтам вони виходять немов мереживо.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні