Інгредієнти:
- мінеральна газована вода – 200 мл;
- соняшникова олія – 200 мл;
- борошно – 3 склянки;
- повидло – 200 г;
- цукрова пудра – 200 р.
Приготування:
- Змішати воду, олію та борошно. Тісто має бути не жирним, не липким, еластичним.
- Готове тісто загортаємо в харчову плівку та залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.
- Потім ділимо на частини, кожну тонко розкочуємо, надаючи круглу форму. Розрізаємо тісто на сегменти (трикутники).
- На ширший бік кладемо начинку та формуємо рогалики.
- Випікати рогалики при температурі 190 градусів протягом 25-30 хвилин до рум’яного кольору.
- Готові рогалики слід посипати цукровою пудрою.