П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБагато хто навіть не здогадується: навіщо досвідчені господині додають у фарш для...

Багато хто навіть не здогадується: навіщо досвідчені господині додають у фарш для котлет крохмаль

Этот материал также доступен на русском языке
Здавалося б, що складного приготувати котлети. Головне, щоби був хороший фарш, але на смак котлет можуть впливати і деякі інгредієнти. Серед яких – крохмаль.

Навіщо у фарш вводять яйця? Відповідь проста – щоб котлети не втрачали форму під час смаження або запікання. Але часто саме яйця роблять котлети жорсткими.

Тому господині замість яєць додають у фарш крохмаль. Він відмінно поєднує всі інгредієнти та позбавляє страву від жорсткості.

Причому, якщо ви готуєте котлети на кілька днів, що дуже зручно для тих, хто працює, вони залишатимуться м’якими і смачними навіть за умови тривалого зберігання.

Не варто забувати і про соковитість, крохмаль допоможе її зберегти. А все тому, що при жарінні крохмаль не дає витекти м’ясному соку.

Але важливо додавати достатньо крохмалю. Для цього на 1 кг фаршу потрібно брати щонайменше 6 столових ложок продукту.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як краще зберігати яйця – гострим або тупим кінцем униз.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні