Інгредієнти:
- куряче філе – 3 шт.,
- цибуля – 2 шт.,
- хліб – 5 скибочок,
- яйця – 1 шт.,
- гриби – 600 г,
- сіль, перець, приправа для котлет – на смак.
Приготування:
- Гриби та цибулю очистити, одну цибулину подрібнити та посмажити до золотистості.
- Подрібнити гриби, додати до цибулі і смажити до готовності. Наприкінці додати сіль та перець.
- Філе подрібнити в блендері до фаршу.
- Подрібнити в блендері цибулину, що залишилася.
- З хліба вирізати м’яку частину та замочити в молоці на кілька хвилин.
- Хлібний м’якуш віджати, додати у фарш разом із цибулею, яйцем та спеціями.
- Вологими руками сформувати котлети, загорнувши всередину грибну начинку.
- Посмажити котлети до золотистої скоринки.
- Готові котлети можна скласти в каструлю, налити на дно бульйон або гарячу воду і тушкувати ще 3-5 хвилин.