П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо потрібно додати в млинці, щоб вони вийшли пухкими та смачними –...

Що потрібно додати в млинці, щоб вони вийшли пухкими та смачними – рецепт від шеф-кухарів

Этот материал также доступен на русском языке
На Масляну прийнято обов'язково готувати млинці. Сьогодні пропонуємо вам поекспериментувати та приготувати млинці на дріжджах.

Інгредієнти:

  • борошно – 500 г,
  • молоко – 2 склянки,
  • яйця – 2 шт.,
  • цукор – 2 столові ложки,
  • вершкове масло – 30 г,
  • олія – 3 столові ложки,
  • пакетик сухих дріжджів та дрібка солі.

Приготування:

  1. В невеликий посуд налити 100 мл теплої води.
  2. Додати по 1 чайній ложці борошна та цукру, перемішати.
  3. Розвести в цій рідині дріжджі, накрити і дати настоятися 5-10 хвилин до утворення шапочки.
  4. Збити яйця з цукром, додати молоко, олію, розведені дріжджі та перемішати.
  5. Всипати частинами борошно із сіллю та замісити однорідне рідке тісто.
  6. Розігріти сковороду, змастити вершковим маслом. Наливати тісто тонким шаром.
  7. Млинці підсмажити з обох боків до легкої рум’яної скоринки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні