Інгредієнти:
- борошно – 500 г,
- молоко – 2 склянки,
- яйця – 2 шт.,
- цукор – 2 столові ложки,
- вершкове масло – 30 г,
- олія – 3 столові ложки,
- пакетик сухих дріжджів та дрібка солі.
Приготування:
- В невеликий посуд налити 100 мл теплої води.
- Додати по 1 чайній ложці борошна та цукру, перемішати.
- Розвести в цій рідині дріжджі, накрити і дати настоятися 5-10 хвилин до утворення шапочки.
- Збити яйця з цукром, додати молоко, олію, розведені дріжджі та перемішати.
- Всипати частинами борошно із сіллю та замісити однорідне рідке тісто.
- Розігріти сковороду, змастити вершковим маслом. Наливати тісто тонким шаром.
- Млинці підсмажити з обох боків до легкої рум’яної скоринки.