Звичні печериці, приготовані за цим рецептом, набувають зовсім нового смаку.
Інгредієнти:
300 г печериць,
по 1 ст. ложці соєвого соусу, оливкової олії та бальзаміку,
часник, розмарин, спеції – за смаком,
1 яйце, 100 г панірувальних сухарів,
1 ст.ложка борошна.
Приготування:
- Змішайте підготовлені печериці з давленим часником, бальзаміком та розмарином.
- Зверху вилийте злегка розігріту оливкову олію з соєвим соусом, додайте спеції та залиште гриби в маринаді мінімум на півгодини.
- Злийте зайву рідину і обваляйте гриби у збитому яйці з борошном.
- За допомогою зубочистки вмочіть кожну печерицю у сухарі і запікайте 25 хвилин при 200 градусах.