П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяРецепт дня – домашній хліб на сковороді

Рецепт дня – домашній хліб на сковороді

Этот материал также доступен на русском языке
Хліб, приготовлений у печі, духовці дуже смачний, але на сковороді він виходить анітрохи не гірший. Спробуйте та переконайтесь!

Інгредієнти:

тепла вода350 мл,

свіжі дріжджі 20 г,

сіль 1 чайна ложка,

борошно1 столова ложка,

цукор 1 чайна ложка,

олія 2 столові ложки,

борошно550 г.

Приготування:

  1. Приготувати опару. У теплу воду додати дріжджі, сіль, цукор та 1 столову ложку борошна. Все ретельно перемішати та почекати, поки «підійде».
  2. Потім додати рослинну олію і все борошно.
  3. Замісити тісто, накрити рушником і відставити на годину підрости.
  4. Прім’ять тісто кілька разів, сформувати хліб, викласти його на пергамент.
  5. Посипати зверху борошном і залишити ще на годину, щоб хліб підріс.
  6. Хліб разом із пергаментом помістити в сковороду та поставити на мінімальний вогонь.
  7. Накрити щільно кришкою і випікати годину, після хліб перевернути і пекти ще 20 хвилин під кришкою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні