ІНГРЕДІЄНТИ:
- яйця – 3 шт.,
- борошно – 70 г,
- цукор – 60 г,
- розпушувач – 1 чайна ложка,
- яблука великі – 2 шт.,
- масло вершкове для обсмажування,
- порошок кориці – за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ
- Яблука нарізати на тонкі часточки і злегка обсмажити на вершковому маслі.
- До яблук додати корицю.
- Збивати яйця з цукром доти, доки яєчна маса не збільшиться в обсязі.
- У яєчну масу додати|добавляти| муку|борошно|, розпушувач і перемішати.
- Вилити тісто на яблука та готувати на повільному вогні під кришкою з двох боків до готовності.
- Готову шарлотку прикрасити часточками яблук і посипати цукровою пудрою.