Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниШколярі отримають документ про завершення навчального року, – Шкарлет

Школярі отримають документ про завершення навчального року, – Шкарлет

Этот материал также доступен на русском языке
Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет заявив, що діти, які зараз навчаються не у своїх рідних школах, а також за кордоном, отримають документ про завершення навчального року.

Про це він написав у Telegram-каналі.

“Я хочу роз’яснити деякі питання навчання та отримання документа про освіту для дітей, які зараз навчаються не за місцем проживання”, – написав міністр.

Він зазначив, що всі діти, які зараз навчаються не у своїх рідних школах, а також за кордоном, отримають документ про завершення навчального року, і всі їх оцінки будуть зараховані, де б дитина не навчалася зараз: у будь-якій іншій школі, яка здійснює очне, змішане чи дистанційне навчання чи екстернат.

“Атмосферна школа”, “Оптіма”, “Ліко-школа” та “Академія А-плюс”, які надали безкоштовний доступ до навчання на своїх платформах, після закінчення навчального року видадуть своїм слухачам абсолютно рівноправний документ про освіту.

Шкарлет нагадав, що функціонує національна електронна платформа “Всеукраїнська школа онлайн”, де розміщені уроки з усіх шкільних предметів для учнів 5-11 класів, і вона постійно доступна.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні