Інгредієнти:
- 4 ст. борошна (іноді потрібно трохи більше, тому що борошно буває різне)
- 2 ст. л цукру
- 1/2 ч. л. солі
- 2 ст. л. олії соняшникової
- 500мл. молока (можна підігріти, можна і з холодильника – результат однаковий)
- пакет сухих дріжджів 11 гр. (маленький пакетик СафМомент).
Приготування:
- Усі інгредієнти змішати до однорідної маси.
- Скласти отриману масу пакет і покласти в холодильник на 2 години. Усе!
- Через дві години дістати тісто з холодильника, злегка обім’яти у борошні.
- Вже можна ліпити пиріжки з будь-якою начинкою.
Тісто виходить м’яке, до рук не прилипає, добре ліпиться і пиріжки не розвалюються.
Також можна використовувати його для будь-яких видів пирогів та піци.