Пропонуємо нескладний та швидкий рецепт.
Що треба:
- Печериці – 20 шт.
- Оливкова олія – 1 ст. л.
- Часник – 2-3 зубчики
- Сирний сир – 240 г
- Чорний перець, орегано – по ч. л.
- Сіль, чебрець – за смаком
- Пармезан (тертий) – 100 г
Що робити:
- Відокремте ніжки грибів від капелюшків.
- Дрібно наріжте ніжки та часник.
- Обсмажте на розпеченій олії протягом 5-10 хвилин із додаванням чебрецю.
- З’єднайте смажені гриби з сирним сиром та пармезаном.
- Приправте та перемішайте.
- Заповніть начинкою капелюшки грибів.
- Запікайте за 180 °C 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Насолоджуйтесь!