Нам будуть потрібні:
0,5 кг картоплі, 3 листочки лавашу, цибулина, 2 яйця, соняшникова олія для смаження, сіль, перець – за смаком.
Почистити картоплю, зварити до повної готовності, посолити і поперчити, зробити пюре. Окремо підсмажити посічену на дрібні шматочки цибулю. Цибулю додати в картопляне пюре. Кожен листочок лавашу розрізати на 3 рівні частини. По центру викласти 1-2 столові ложки пюре і згорнути конвертиком. Окремо збити яйця і вмокнути кожен конвертик.
Розігріти сковороду з олією і підсмажити конвертики з двох боків до золотистого кольору.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як готувати продукти, щоб зберегти максимум користі.