No menu items!
Вторник, 23 апреля, 2024
ГлавнаяЗдоровьеВчені розповіли, що викликає каміння в нирках

Вчені розповіли, що викликає каміння в нирках

Каміння в нирках з'являються через продукти з високим вмістом цинку. Про це попереджають дослідники Університету Каліфорнії в Сан-Франциско, США. Цинк може виступати, як ядро в якому може початися формування каміння в нирках. Вчені також, намагались установити вплив цинку на оксалат кальцію і взаємодію з іншими мінералами. Відомо, що різка зміна оксалату в сечі впливає на […]

Каміння в нирках з'являються через продукти з високим вмістом цинку. Про це попереджають дослідники Університету Каліфорнії в Сан-Франциско, США.

Цинк може виступати, як ядро в якому може початися формування каміння в нирках. Вчені також, намагались установити вплив цинку на оксалат кальцію і взаємодію з іншими мінералами. Відомо, що різка зміна оксалату в сечі впливає на формування каміння в нирках.

Ці експерименти доказали, що зменшення продуктів з великим вмістом цинку, нормалізують нормальне виведення оксалату з організму. Експерти вважають, що результати їх дослідів зможуть сформувати новий погляд на лікування хвороб нирок.

Фахівці нагадали, що в морепродуктах, м'ясі птахів та крабах дуже високий вміст цинку, тому краще не зловживати цими продуктами.

Новости Ю 

Олексій Чернецький

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине