No menu items!
Вторник, 23 апреля, 2024
ГлавнаяНовостиГрабіжниці напали з ножем на літню жінку

Грабіжниці напали з ножем на літню жінку

Літня жінка стала жертвою трьох невідомих грабіжниць, які ледве її не вбили. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві. Опівдні до однієї з квартир на проспекті Бажана в Києві, подзвонили троє жінок і назвалися представниками обслуговуючої компанії, які прийшли перевірити лічильник. 77-річна господарка і уявити собі не могла, що в […]

Літня жінка стала жертвою трьох невідомих грабіжниць, які ледве її не вбили. Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Опівдні до однієї з квартир на проспекті Бажана в Києві, подзвонили троє жінок і назвалися представниками обслуговуючої компанії, які прийшли перевірити лічильник. 77-річна господарка і уявити собі не могла, що в цей час їй могла загрожувати смертельна небезпека. В той час, коли одна з жінок заговорювала зуби бабусі інші нишпорили по квартирі в пошуках наживи.

Коли ця трійця не знайшла те, що їм було потрібно, то вони приставили ніж до горла літньої жінки і під погрозою смерті відібрали кошти в сумі 100 гривень і продукти.

Потерпіла швидко зателефонувала до поліції, тому правоохоронці швидко впіймали шахрайок. Їм загрожує стаття 186 Кримінального кодексу України (розбій).

Правоохорнці звертаються до українців, які стали жертвою цих жінок або мають інформацію про їх протиправну діяльність, з проханням повідомте про це працівникам Дарницького управління поліції за телефонами: (044) 572-70-02, 063-109-4153 або 102.

Раніше ми розповідали про розбійний напад на пенсіонерів на Черніговщині.

Олексій Чернецький

Новое на сайте

купить ноутбук Одесса, цены в Украине