Раніше ми писали, чому кардіологи радять віддавати перевагу рибі перед м’ясом.
Мойва – це невелика океанічна риба із сімейства лососевих, яку цінують заъї поживні властивості та приємний смак.
Мойва: особливості та харчова цінність
У 100 г сирої мойви міститься близько 110 ккал. Варена риба зберігає приблизно ту ж калорійність, а при додаванні олії чи соусу вона значно збільшується, що варто враховувати тим, хто стежить за своєю вагою.
Мойва багата на цінні речовини, які корисні для організму:
Завдяки цьому складу, мойва виділяється серед інших продуктів тваринного походження, будучи чудовим джерелом поживних речовин для підтримки здоров’я та гарної фізичної форми.
Вас також можуть зацікавити новини:
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Порушення правил може призвести до накладення штрафів, а в деяких випадках — навіть до тимчасового…
Гарбуз – це справжня скарбниця вітамінів та мінералів. Вона багата безліччю корисних компонентів, які сприятливо…
Цей овоч сприяє виведенню з організму сечової кислоти, запобігаючи її застою в крові. Завдяки цій…
Цей овоч в Україні по праву вважається другим хлібом та наймасовішим продуктом харчування особливо нині.…
За даними Мінсоцполітики, продовження виплат буде автоматичним, звертатися додатково нікуди не потрібно. Проте перевірки на…