Новини

Гороскоп здоров’я на липень: на що звертають нашу увагу зірки

Липень – чудовий час для оздоровлення організму. Можна приймати повітряні ванни, плавати, здійснювати піші прогулянки, а натуральні овочі та фрукти допоможуть запастися вітамінами на зиму.

Єдиний недолік липня – сильна спека, тому намагайтеся не перевантажувати серце і уникайте відкритого сонця.

Гороскоп здоров’я на липень

  • ОВЕН

Цього місяця особливих проблем зі здоров’ям не передбачається, якщо ви будете вести помірний спосіб життя. Не зловживайте ліками і приймайте лише ті, що призначив лікар. Наприкінці місяця не піднімайте важких речей, інакше можуть виникнути болі в спині. Останні дні місяця уважно стежте за якістю продуктів.

  • ТЕЛЕЦЬ

На початку липня можна займатися профілактикою захворювань щитовидної залози. У другій половині місяця є можливість підхопити ротавірусну інфекцію, тому зверніть увагу на імунну систему. Також можуть нагадати про себе хребет і суглоби.

  • БЛИЗНЮКИ

Початок місяця буде емоційним часом, тому уникайте токсичних людей і менше читайте новини. У середині місяця будьте особливо уважними з опорно-руховим апаратом – можливими є травми. Наприкінці липня корисно зайнятися профілактикою захворювань шлунка та селезінки. Можна пройти курс масажу.

  • РАК

Зірки попереджають: у липні будьте уважні до травної системи. Щоб уникнути проблем зі шлунком, перегляньте раціон: смажену їжу замініть вареною або приготовленою на парі, виключіть газовані напої та алкоголь. Крім того, обов’язково перевіряйте термін придатності продуктів.

  • ЛЕВ

У липні у Левів будуть ослаблені сечовий міхур та нирки, тому не зловживайте спиртними напоями, пивом, кавою, їжте менше солі. Корисними будуть трав’яні відвари. Перш ніж приймати навіть найнешкідливіші ліки, порадьтеся з лікарем. Якщо ви вирішили засмагнути, приймайте сонячні ванни лише рано-вранці, використовуючи захисний крем.

  • ДІВА

У липні Дівам потрібно більше рухатися, але не робіть цього через силу — треба, щоб рух приносив задоволення. У середині місяця можливим є ослаблення функції нирок і системи виділення, що може призвести до набряків. Вживайте менше солі. Зменште навантаження на підшлункову залозу, обмеживши кількість солодкого. Будьте обережні, піднімаючи важкі предмети.

  • ТЕРЕЗИ

У липні можливим є загострення вегетосудинних порушень і послаблення функцій системи виділення. Дотримуйтеся дієти, зменште кількість жирів. Корисно провести час на березі водойми. Також липень — добрий час для лікування неврозів та розладів сну.

  • СКОРПІОН

Для Скорпіонів липень — найкращий час, щоб позбутися шкідливих звичок. Також місяць підходить для зміни обстановки і нових вражень. У другій половині липня вразливими будуть підшлункова, щитовидна залози та нирки. Відмовтеся від солодкого і до кінця місяця дотримуйтеся щадної дієти.

  • СТРІЛЕЦЬ

Зірки радять Стрільцям цього місяця звернути увагу на нирки і ноги. Якщо є можливість, займіться аквааеробікою. Можливими є напади іпохондрії. Не біжіть відразу до аптеки по ліки, а порадьтеся з лікарем, можливо, недуга – плід вашої уяви. Бережіть нервову систему і зверніть особливу увагу на дієту.

  • КОЗЕРІГ

 У липні Козерогам може загрожувати перевтома. Намагайтеся вживати більше овочів та фруктів, відпочивайте на природі й уникайте негативних емоцій. В останній тиждень липня будьте уважні: можливими є проблеми із суглобами і невеликі травми.

  • ВОДОЛІЙ

Друга половина липня сприятлива для оздоровчих процедур, особливо водних. Також цей час підходить для профілактики захворювань нирок та печінки. Якщо ви планували лікування грязьовими ваннами, липень підходить для цього якнайкраще. У середині місяця можуть загостритися хронічні недуги.

  • РИБИ

Перша половина липня не принесе Рибам жодних проблем зі здоров’ям. Це сприятливий час для активного відпочинку, зміцнення та загартовування організму. Ефективними будуть косметичні процедури. У середині місяця можна розпочинати профілактику захворювань дихальної системи та алергії. Намагайтеся не перевантажувати серце.

Метки: астрологія липень

Новое на сайте

  • Статті

Чому зникає голос улітку: як розпізнати ларингіт – поради терапевта

Хоча застуди частіше турбують нас у холодну пору року, біль у горлі та осиплість голосу…

30/06/2024 10:49
  • Статті

Чи правильно обчислено пенсію: чому дають маленькі доплати

Ми продовжуємо отримувати листи з питаннями про розміри пенсій та маленькі доплати, з якими не…

30/06/2024 09:37
  • Статті

Додатковий дохід в Інтернеті: варіанти та ризики

Багатьох українців сьогодні цікавить можливість заробітку в інтернеті. Хтось хоче за допомогою додаткового доходу накопичити…

30/06/2024 09:28
  • Новини

Які свята відзначатимемо у липні

У липні ми будемо святкувати багато державних та великих церковних свят. Деякі з них припадають…

30/06/2024 08:41
  • Новини

Цей день в історії: 30 червня – Всесвітній день соціальних мереж

Сьогодні неділя, 30 червня 2024 року. 182-й день року за григоріанським календарем. До закінчення року…

30/06/2024 07:35
  • Новини

Простіше не буває: рецепт найтонших і дуже смачних млинців з незвичайним інгредієнтом

Ці млинці готуються просто та легко. Вони не рвуться і мають нейтральний аромат та смак,…

30/06/2024 06:29