Додавання ароматних олій, таких як арахісова, кунжутна або гарбузова, збагатить смак страв.
Гірчиця додає легкої гостроти та незвичайного присмаку. Вона підходить не тільки для холодцю, а й для м’ясних і рибних стейків. Гірчицю додають навіть у борщ, вона робить його смак більш насиченим.
Сушені або свіжі трави, такі як тархун, базилік, чебрець і розмарин, можуть перетворити смак багатьох страв.
Читайте також:
З 1 липня в Україні набудуть чинності зміни, які стосуються кожного домогосподарства. Однією з головних…
В Україні можуть змінити головний фінансовий орієнтир – Нацбанк вже працює над стратегією, яка повністю…
Здоров'я та довголіття наших чотирилапих друзів безпосередньо залежить від якості їхнього щоденного раціону. Неправильне або…
У 2025 році мінімальна зарплата в Україні залишиться на рівні 8000 грн, що є найнижчим…
Війська РФ завдали ударів по Одеській області 19 квітня. Руйнувань зазнали фермерські господарства.
Вразливі категорії населення можуть пройти реєстрацію для отримання гуманітарної допомоги. Прийом заявок уже стартував.