Додавання ароматних олій, таких як арахісова, кунжутна або гарбузова, збагатить смак страв.
Гірчиця додає легкої гостроти та незвичайного присмаку. Вона підходить не тільки для холодцю, а й для м’ясних і рибних стейків. Гірчицю додають навіть у борщ, вона робить його смак більш насиченим.
Сушені або свіжі трави, такі як тархун, базилік, чебрець і розмарин, можуть перетворити смак багатьох страв.
Читайте також:
Спека чи зливи? Чого очікувати українцям у суботу та неділю? Синоптики зробили детальний прогноз.
Чи буде магнітна буря в суботу. Експерти поділилися прогнозами. Що варто знати метеозалежним.
Кореневі паростки – невидимий ворог урожаю сливи. Дізнайтеся, як правильно їх усунути, щоб насолоджуватися улюбленими…
Ці легендарні цукерки легко приготувати в домашніх умовах. Повірте, вони будуть набагато кращими, ніж магазинні!
В Україні готують нові правила для автомобілістів. Які зміни чекають на власників водійських посвідчень.
Комунальники попередили, що частині українців нарахують платежі за електроенергію зовсім по інших тарифах, ніж зазвичай.…