Додавання ароматних олій, таких як арахісова, кунжутна або гарбузова, збагатить смак страв.
Гірчиця додає легкої гостроти та незвичайного присмаку. Вона підходить не тільки для холодцю, а й для м’ясних і рибних стейків. Гірчицю додають навіть у борщ, вона робить його смак більш насиченим.
Сушені або свіжі трави, такі як тархун, базилік, чебрець і розмарин, можуть перетворити смак багатьох страв.
Читайте також:
У 2025 році в Україні вже відбулося підвищення мінімальних пенсій — завдяки індексації, яка проводилася…
Синоптики прогнозують погоду переважно без опадів, лише подекуди грози. Дощі з грозами вдень найімовірніші на…
Що кажуть фахівці: чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
У день святкування Почаївської ікони Церква згадує чудеса, явлені через образ Пресвятої Богородиці. Ця ікона…
Відчуваєте, що підйом сходами став стомлюючим, а сумки здаються важчими? Це може бути не просто…
З 2025 року українці віком від 60 років отримали право добровільно служити за контрактом в…