Додавання ароматних олій, таких як арахісова, кунжутна або гарбузова, збагатить смак страв.
Гірчиця додає легкої гостроти та незвичайного присмаку. Вона підходить не тільки для холодцю, а й для м’ясних і рибних стейків. Гірчицю додають навіть у борщ, вона робить його смак більш насиченим.
Сушені або свіжі трави, такі як тархун, базилік, чебрець і розмарин, можуть перетворити смак багатьох страв.
Читайте також:
Через масовані удари по енергетичній інфраструктурі банки в кількох містах працюватимуть в особливому режимі. Як…
У Кабміні анонсували нову державну програму підтримки українців. Хто та скільки зможе отримати.
Пенсійний експерт пояснив, чому період роботи до 1 липня 2000 року іноді не враховується при…
Часто саме те, що ми змиваємо після приготування їжі — є головною причиною засмічення труб.…
Передати майно — справа не лише родинна, а й фінансова. Податки, нотаріуси, держмито та юридичні…
Неякісні комунальні послуги можна не оплачувати. Юрист пояснив, як це зробити.