Додавання ароматних олій, таких як арахісова, кунжутна або гарбузова, збагатить смак страв.
Гірчиця додає легкої гостроти та незвичайного присмаку. Вона підходить не тільки для холодцю, а й для м’ясних і рибних стейків. Гірчицю додають навіть у борщ, вона робить його смак більш насиченим.
Сушені або свіжі трави, такі як тархун, базилік, чебрець і розмарин, можуть перетворити смак багатьох страв.
Читайте також:
Фінустанова встановила додаткову комісію. За що тепер треба доплачувати?
Легкий десерт без цукру. Як швидко зробити печиво з вівсянки та сухофруктів
У Польщі троє чоловіків напали на громадян України. Поліція оперативно відреагувала, зловмисників затримали.
НКРЕКП скоригувала тарифи – в Україні готуються до нової хвилі підвищень цін на світло. Розповідаємо,…
Після проведення спецоперації «Павутина» Росія була змушена відвести свої стратегічні бомбардувальники на аеродром «Українка». на…
Борошно – не вічне, у нього є свій термін зберігання, по закінченні якого продукт вважається…