Додавання ароматних олій, таких як арахісова, кунжутна або гарбузова, збагатить смак страв.
Гірчиця додає легкої гостроти та незвичайного присмаку. Вона підходить не тільки для холодцю, а й для м’ясних і рибних стейків. Гірчицю додають навіть у борщ, вона робить його смак більш насиченим.
Сушені або свіжі трави, такі як тархун, базилік, чебрець і розмарин, можуть перетворити смак багатьох страв.
Читайте також:
Головна особливість цього пирога, що всі інгредієнти вимірюються ложками та додаються у кількості 12 ложок.…
Поїздка до водоспаду забезпечить вражаюче видовище від потужних потоків води, що падають з висоти. Відпочинок…
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів і снігу? Що кажуть синоптики.
Чи буде геомагнітна активність підвищена цього вікенду? Які прогнози роблять експерти?
Насіння цих чотирьох овочів потрібно встигнути посіяти на розсаду протягом тижня – у цьому випадку…
Хочете урізноманітнити ранкове меню? Беріть на озброєння цей рецепт: просте у приготуванні, ситна, смачна страва…