П’ятниця, 20 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниСтилісти назвали 4 стрижки, які приховують зморшки: такого ефекту ви точно не...

Стилісти назвали 4 стрижки, які приховують зморшки: такого ефекту ви точно не очікували

Этот материал также доступен на русском языке
Довге розпущене волосся, тугий хвіст або пучок, а також плетені коси – ці стрижки підкреслять наявні зморшки. Тому жінкам після 40 років краще їх уникати. Які ж форми зачіски обрати, щоб приховати зморшки і виглядати молодо та стильно? Стилісти дали свої рекомендації.

Боб-каре

Легкі пасма короткої стрижки боб-каре здатні омолодити образ на кілька років. Волосся вільно спадатиме і не загострюватиме увагу на недоліках шкіри.

Раніше ми розповідали: Ці стрижки не підходять для тонкого волосся: вони зіпсують ваш образ, і ви виглядатимете безглуздо

Тоді як тугі і відкриті зачіски продемонструють усі можливі дефекти. Така стрижка має багато варіантів, тому підходить різним типам обличчя і структурі волосся. Жінкам після 40 років додасть впевненості і молодечої легкості.

Каскад

У стрижці каскад важливо правильно вибрати довжину. Структура зачіски така, що може приховати область щік, які з віком мають здатність опускатися. Чубчик замаскує зморшки на лобі.

Каскад підкреслить вилиці – таким чином зробить ліфтинг-ефект всього обличчя. Можна експериментувати з довжиною та градацією пасм, щоразу оновлюючи свій образ.

Текстуроване каре

На відміну від чітких ліній каре з прямим чубчиком, структурований варіант зачіски більше підходить дамам після 50 років. Така форма легша у догляді, не потребує постійної корекції і тривалого укладання. А найголовніше – допомагає приховувати дрібні зморшки за рахунок гри філірованих пасм.

Градуйована стрижка

Техніка стрижки волосся шарами дозволяє домогтися об’єму біля коренів, водночас полегшити кінчики. Чудово підходить для тонкого волосся різної довжини. Цей прийом допомагає відвернути увагу від недоліків на шкірі обличчя, зокрема, від зморшок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні