Новини

Гороскоп здоров’я на листопад: на що рекомендують звернути увагу астрологи

Особливої ​​уваги у багатьох листопаді потребує серцево-судинна система. Втім, кожен знак зодіаку має свої сильні та слабкі сторони. На ці особливості звертають нашу увагу астрологи у своєму щомісячному прогнозі здоров’я.

Гороскоп здоров’я на листопад

Овен

Навіть енергії Овна не вистачить, щоб на початку місяця не відчути осіннього занепаду сил та погіршення настрою. Вживання більшої кількості овочів та фруктів допоможе відновити сили. Друга половина листопада небезпечна перепадами артеріального тиску та вірогідністю головного болю.

Телець

У листопаді треба звернути увагу на стан печінки та підшлункової залози – можливими є запальні процеси. Не нехтуйте порадами лікарів, не забувайте приймати призначені ліки. У другій половині місяця літнім людям не завадить перевірити рівень цукру в крові, а також відвідати кардіолога.

Близнюки

Не виключеними є перепади настрою з загрозою початку осінньої депресії. Але збільшення фізичної активності допоможе покращити стан. У другій половині місяця можливим є слабкий нежить, тому не завадять вітаміни та уважне ставлення до підбору одягу. Він завжди має відповідати погоді.

Рак

Основна увага у листопаді має бути спрямована на стан суглобів – нагадають про себе старі травми або виникнуть запальні процеси. При появі болю краще зменшити навантаження на суглоби та звернутись по консультацію до лікаря. Інші системи організму не дошкулятимуть вам.

Лев

Запальна вогняна енергія цього знака інколи обертається проти нього самого – Леви дуже емоційно на все реагують. Подбайте про своє психічне здоров’я, бо слабкою ланкою є щитовидна залоза, яка погано реагує на стреси. Не виключеними є також невеликий нежить і проблеми зі шлунково-кишковим трактом.

Діва

Серцево-судинна система потребує підтримки, щоб уникнути захворювань. Є вірогідність збільшення маси тіла, тому потрібно розробити необхідний комплекс фізичних вправ. У другій половині місяця можливими є різкі зміни настрою. Щоб їх уникнути, частіше виходьте на прогулянки.

Терези

Дасться взнаки зниження імунітету, тому потрібно вживати достатню кількість вітамінів, частіше бувати на свіжому повітрі й робити фізичні вправи. Якщо раніше ви страждали на виразку шлунку, саме час звернутись по консультацію до лікаря, щоб уникнути рецидиву захворювання.

Скорпіон

Особливої уваги у листопаді потребуватиме серцево-судинна система. Є небезпека різких підвищень артеріального тиску. Це особливо небезпечно для тих, хто вже має серцево-судинні захворювання – аритмію, тахікардію, стенокардію. Треба вчасно приймати ліки та уникати стресів.

Стрілець

Емоційність представників цього знака може впливати на стан печінки. Не завадить скласти новий раціон харчування зі збільшенням кількості дієтичних продуктів. У другій половині місяця, щоб уникнути початку депресії, слід знайти розумний компроміс між напруженою роботою та відпочинком.

Козеріг

У листопаді пильної уваги потребує стан щитовидної залози. Заради профілактики слід звернутись до лікаря. Щитовидна залоза погано реагує на стреси, тому їх треба уникати. Можливим є захворювання на грип, тому не завадять заходи з підвищення імунітету.

Водолій

Можливими є періодичні порушення сну. Перед сном краще вийти на прогулянку, а потім випити заспокійливого чаю з травами. Можуть нагадати про себе старі травми, які мали місце багато років тому. Виходячи з цього, не можна перевантажуватися і забувати про використання знеболювальних.

Риби

Варто берегти нерви, бо вони можуть вплинути на стан здоров’я, призвести до підвищення артеріального тиску. Утримайтеся від вживання надмірної кількості солодощів, щоб уникнути небезпечного підвищення рівня цукру в крові, появи холестеринових бляшок у судинах, збільшення маси тіла.

Метки: астрологія листопад

Новое на сайте

  • Новини

Що обов’язково потрібно зробити в саду після обрізки дерев – запам’ятайте цю пораду

Після омолоджувальної обрізки, поломок скелетних гілок через пориви вітру або перевантаження врожаєм на стовбурах завжди…

28/10/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на вівторок, 29 жовтня

29 жовтня очікується погода без опадів на всій території України.

28/10/2024 22:22
  • Статті

Годинник Cartier: Символ елегантності та бездоганної якості

Годинник Cartier відрізняється вишуканим дизайном, високою якістю виконання та унікальними деталями. Вони створюються для тих,…

28/10/2024 22:04
  • Новини

Магнітні бурі на вівторок, 29 жовтня 2024 року

Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?

28/10/2024 21:31
  • Статті

Чим корисні сезонні овочі і яким слід віддати перевагу

Овочі, що дозрівають у свій природний період, містять максимальну кількість поживних речовин і вітамінів, необхідних…

28/10/2024 19:50
  • Статті

Головний по під’їзду: як одесит в свої майже 92 роки сусідам допомагає

У нових житлових комплексах мешканці дуже часто не знайомі навіть із сусідами на поверсі, у…

28/10/2024 19:20