Понеділок, 21 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 21 по 27 жовтня

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 жовтня

Этот материал также доступен на русском языке
Атмосфера астрологічних подій протягом тижня досить цікава та насичена. Для когось це період ефективного завершення тривалого процесу, а інші люди зможуть побачити світ наприкінці тунелю.

21 та 22 жовтня Меркурій утворює гармонійний аспект із ретро-Сатурном, що допомагає відкрити друге життя для багатьох справ та проєктів, які перебувають у підвішеному стані. Сатурн тут виступає як мудрий наставник, допомагаючи знайти найвигідніші та найнадійніші рішення. Уявіть собі старий годинник, який раптом починає цокати з новою силою, доводячи стрілку до потрібного положення. Ось щось подібне і відбувається на початку тижня.

Вночі 23 жовтня о 01:15 (gmt+3) Сонце залишає світи повітряних Терезів і занурюється у водні глибини Скорпіона, змінюючи ритм життя і приносячи в нашу повсякденність містику та загадки. Скорпіон – це знак, який вміє зазирнути за зовнішню оболонку, поринути у саму суть. Його енергія немов приваблює нас незвіданим, підштовхує переходити пороги звичного, жити за межами повсякденного.

Це час, коли багато хто виявляє в собі небувалу потяг до ризику, прагне екстриму і відчуває свої межі. Енергії Скорпіона, подібні до річки, що вирує, проникають крізь гори, і в цьому стрімкому потоці можна відкрити в собі нові, раніше невідомі ресурси. Інтуїція загострюється, як зір у хижака ночами, що дозволяє нам бачити те, що зазвичай приховано від очей. Ми починаємо розуміти не лише свої внутрішні впливи, а й починаємо розуміти мотиви та емоції оточуючих людей.

27 жовтня Марс вступає у гармонійний аспект із ретроградним Нептуном, створюючи особливу атмосферу загадковості та відкритості. Дивним чином можна опинитися у потрібному місці у потрібний час – і цей день дарує саме такі моменти.

У суботу та неділю легше діяти, ніби невидима сила вказує на правильний шлях. Це чудовий час для таємних дій, входу в стан потоку, де події складаються самі собою. Цими днями варто довіряти своїй інтуїції та не боятися крокувати вперед, навіть якщо шлях здається неясним. Адже саме в такі моменти найсміливіші рішення призводять до несподіваних і приємних результатів.

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 жовтня

Овен

Тиждень вдалий для вирішення важливих справ. Проте зірки радять продумувати кожен свій крок і уникати ризику. Також можливими є конфлікти з родичами.

Телець

Майбутній період обіцяє стабільність та гармонію. Ви можете завершити розпочаті справи. Також зірки радять звернути увагу на своє здоров’я, постарайтеся уникати сильних навантажень.

Близнюки

На вас можуть чекати несподівані перепони, які виходитимуть від ваших ворогів. Постарайтеся не дратуватися, займіться улюбленою справою або здійсніть пішу прогулянку.

Рак

Період принесе можливість зайнятися саморозвитком. Можливо, ви знайдете нове та цікаве заняття. У сімейних стосунках намагайтеся бути відкритими та чесними.

Лев

Чекайте на активний і продуктивний тиждень. Ви зможете успішно впоратися з усіма поставленими завданнями.

Діва

Для вас це час планування та організації. Ви зможете досягти поставленої мети. Фінансові питання вирішуватимуться успішно, можливими є додаткові доходи.

Терези

Вам доведеться зробити важливий вибір. Від вашого рішення залежить розвиток подій. Також зірки радять знаходити час для фізичних вправ, хоча б легкої гімнастики.

Скорпіон

На вас чекає період росту та самореалізації. Ви зможете подолати перешкоди і досягти успіху в задуманому. Зірки прогнозують можливі приємні знайомства.

Стрілець

Тиждень буде насичений подіями. Можливо, ви поїдете у подорож або отримаєте цікаві новини здалеку. Якщо щось не виходить, відкладіть це на потім.

Козеріг

Зірки обіцяють здійснення усіх ваших планів, якщо ви займете позицію спостерігача і не втручатиметеся у чужий конфлікт.

Водолій

Ваші розум і креативність допоможуть впоратися з будь-якими завданнями. Будьте обережні, існує підвищений ризик травм.

Риби

Тиждень стане періодом переосмислення та оновлення. Ви можете відчути потребу змінити щось у своєму житті, не бійтеся діяти.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні