Субота, 19 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниПогода в Україні на суботу, 19 жовтня: тумани, дощі та сонце

Погода в Україні на суботу, 19 жовтня: тумани, дощі та сонце

Этот материал также доступен на русском языке
Чи буде в суботу тепло, чи готуватись до дощів? Що кажуть синоптики.

Прогноз погоди на 19 жовтня

Синоптик Наталія Діденко на своїй особистій фейсбук-сторінці повідомила, що у суботу дощі можливі на Луганщині, Донеччині, Запоріжжі, Криму та на Дніпропетровщині. На решті території України 19 жовтня переважатиме суха погода із сонячними проясненнями.

У західній частині України будуть тумани зі зниженням видимості до 300-500 метрів.

Вночі заморозки всюди, окрім південного сходу України.

Прогноз погоди по регіонах на 19 жовтня

У західних областях очікується малохмарна погода, без опадів. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі становитиме -2…+3 °С, вдень +8…+13 °С.

У північних регіонах прогнозується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах -1…+4 °С, вдень +7…+12 °С.

У центральних областях очікується хмарна погода із проясненнями, переважно без опадів, лише у Полтавській та Дніпропетровській областях пройдуть невеликі дощі. Вітер північно-східний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +2…+7 °С, вдень +6…+11 °С.

У південній частині країни подекуди пройдуть невеликі, у Криму помірні дощі. Без опадів буде лише в Одеській та Миколаївській областях. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +2…+7 °С, вдень +7…+12 °С.

У східних областях прогнозується хмарна та прохолодна погода. Пройдуть дощі, подекуди помірні. Вітер північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура повітря вночі становитиме +2…+7 °С, вдень +4…+9 °С.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні