П’ятниця, 27 Вересня, 2024
ГоловнаНовиниЦі зачіски сильно старять - вони категорично не підходять жінкам після 50...

Ці зачіски сильно старять – вони категорично не підходять жінкам після 50 років

Этот материал также доступен на русском языке
Стилісти радять звернути увагу, які стрижки не пасуватимуть після 50 років, а які, навпаки, підкреслять стиль і не акцентуватимуть увагу на роках.

Зовнішні вигляд жінок після 50 років має багато нюансів. З одного боку, чудовий вік розкриває жіночу красу, набутий роками досвід догляду за собою сприяє вмінню вдало підкреслити сильні сторони. Але з іншого боку, все частіше жінки надають перевагу зручності перед вишуканістю.

Суперкороткі стрижки

Для такої форми необхідно мати гарні вихідні дані: правильну форму голови, в міру худе обличчя, чіткі риси. Навіть більшості молодих жінок такі стрижки не підходять. У зрілому віці, коли шкіра дещо втратила пружність, а зморшки стали активніше проявлятися, суперкоротка стрижка відкриє всі проблемні зони, якщо вони є.

Читайте також: Будете виглядати на мільйон: стилісти назвали найтрендовіші стрижки на довге волосся

Втім, якщо ви досить впевнена у собі жінка, вмієте підбирати яскраві аксесуари та створювати стильні образи, суперкоротка стрижка може стати яскравим акцентом. В іншому випадку стилісти рекомендують звернути увагу на різноманітні форми піксі для поціновувачів короткого волосся.

Хвіст із волосся середньої довжини

Жінки після 50 років, які вибирають середню довжину волосся, часто не приділяють значної уваги їх укладанню, а просто збирають у хвіст. Якщо для виконання домашніх справ це дуже зручно, то для виходу на роботу чи прогулянку такий образ має досить сумний вигляд. Крім того, хвіст забирає все волосся від обличчя, відкриваючи зморшки та недосконалості шкіри.

Стилісти радять звернути увагу на подовжене каре або каскадну стрижку на середню довжину волосся. З одного боку, такі форми дозволяють зібрати волосся, коли воно заважає. З іншого – дають можливість без особливих зусиль оформити красиву і стильну зачіску, яка приховає вік і підкреслить жіночність.

Розпущене довге волосся і коса

Для доглянутого і густого волосся, мабуть, не існує кращої форми, як пасма, що вільно спадають. Але з віком така зачіска, навпаки, акцентує увагу на роках, контрастуючи з обличчям, на якому почали з’являтися зморшки.

Читайте також: Стилісти назвали стрижки, які ідеально підходять для круглого обличчя: будете просто чарівними

Багатошаровість та фарбування з різноманітними відтінками – не найкращий варіант для жінок після 50 років з довгим волоссям. Краще, якщо це буде акуратна стрижка, бажано з чубчиком. За потреби волосся можна зібрати.

Довга коса теж не варіант для старших жінок. Залишимо її для юних дівчаток. Простота та стиль – ось козирі образу жінки після 50 років.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні