Середа, 26 Червня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 17 по 23 червня

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Астрологічна погода протягом тижня – сприятлива, багата на зміни та нові вітри. Буде пройдено другу кардинальну точку року – Літнє Сонцестояння 20 червня, після якої звичний стан справ зміниться. Змін багато, але, більшою мірою, вони позитивні.

Перший тиждень нового транзиту Білого Місяця, нашого ангела-охоронця, за знаком Близнят. У цей період можна знайти підтримку серед братів, сестер, однокласників та друзів дитинства. Будьте легкі на підйом, навчайтеся, більше читайте, намагайтеся щодня дізнаватися про щось нове – тоді вас супроводжуватиме везіння!

17 червня о 09:20 (gmt+3) Венера увійде у знак Рака, а о 12:07 (gmt+3) до неї приєднається Меркурій. Аспект з’єднання двох особистих планет у сімейному знаку зодіаку створює атмосферу душевної близькості, взаємної турботи, романтики. Прекрасний день для любовних побачень, обговорення планів щодо спільного майбутнього.

20 червня о 23:51 (gmt+3) настає Літнє Сонцестояння – Сонце входить у знак Рака. Це день Сили. Бажано у перший схід Сонця після кардинальної точки року привітати його, зробити духовні практики, помедитувати та провести день у гарному настрої, оточуючи себе красою та добротою.

22 червня о 04:08 (gmt+3) повния у знаку досягнень – Козорога. Ця астрологічна подія допоможе завершити справи, які розпочато вже давно, досягти успіху у соціальній життєвій сфері, кар’єрі.

Гороскоп на тиждень з 17 по 23 червня

Овен

Цього тижня вам доведеться зосередитися на особистих стосунках. Ваше бажання проявити ініціативу і взяти на себе відповідальність сприйметься оточуючими з вдячністю.

Телець

Ваші зусилля і завзятість почнуть приносити плоди. Можливими є несподівані події, які вимагатимуть гнучкості та терпіння. Не варто робити необдумані покупки.

Близнюки

Цього тижня вас оточать любов’ю та турботою, чекайте на приємний сюрприз. Також зірки радять вирішувати справи, пов’язані із документами.

Рак

Фортуна посміхається і допомагає вам у багатьох справах. Не забувайте про своє здоров’я, можливо, вам варто налагодити режим харчування.

Лев

Цього тижня ви відчуєте приплив натхнення та енергії. Цілком сприятливий час, щоб зайнятися ремонтом або облаштуванням дачної ділянки.

Діва

У цей період ви будете дуже вразливими. Намагайтеся провести час у спокійній ситуації. У середині тижня може бути потрібна допомога близьких, не соромтеся підтримки.

Терези

Ви відчуватимете гармонію і внутрішній баланс. Середа стане днем, коли ви зможете вирішити давні конфлікти і налагодити стосунки з оточуючими.

Скорпіон

Найближчими днями ви будете сповнені енергії та рішучості. Ваша інтуїція буде особливо гострою, тому довіряйте їй. Можливими є складнощі, пов’язані з бюрократичними зволіканнями.

Стрілець

На цьому тижні постарайтеся бути витриманими. Перед необхідністю зробити вибір дійте спокійно та обдумано.

Козеріг

Ваші цілеспрямованість та організованість допоможуть досягти бажаного. Можливими є нові знайомства та зв’язки, які принесуть користь.

Водолій

Сприятливий тиждень стане ще кращим, якщо ви намагатиметеся більше часу проводити в компанії людей, яких ви любите. Таке спілкування вплине на ваш настрій, думки та плани.

Риби

Не приймайте все близько до серця, що властиво вашій вдачі. Особливо в особистому житті. Приділіть час своєму здоров’ю, зараз саме час для активних занять.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні