Четвер, 24 Жовтня, 2024
ГоловнаНовиниОдин з популярних українських банків видаватиме готівку по-новому

Один з популярних українських банків видаватиме готівку по-новому

Этот материал также доступен на русском языке
Відомий український банк оголосив про нововведення для клієнтів.

“ПриватБанк” запустив для своїх клієнтів нову послугу – відтепер зняти готівку з банківської картки можна буде на касі за кордоном.

Про це повідомили в пресслужбі “ПриватБанку”.

Раніше ми розповідали, що Ощадбанк попередив про нововведення, яке торкнеться всіх клієнтів.

Як розповів член правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, тепер клієнти банку — власники банківських карток Mastercard — можуть знімати готівку за кордоном без додаткових комісій іноземних банків-еквайєрів.

Як наголосив представник банку, видача грошей на касі при покупках в Україні стала дуже популярною — нею користуються жителі більшості українських міст. У зв’язку з цим послугу вирішили розширити і на закордон.

Таким чином, за необхідності зняти готівку українцям зовсім не потрібно шукати банкомат — треба лише запитати касира, чи є така послуга у них. На сьогоднішній день, така послуга доступна в 45 країнах світу. Зокрема, в Німеччині можна зняти готівку в мережах Netto Marken-Discount, Dm-drogerie markt, Aldi, Norma, GLOBUS Markthalle, у Польщі — Delikatesy Centrum, Biedronka, Orlen, Lewiatan, Zabka. Доступний цей сервіс і в інших країнах Євросоюзу, а також у Великій Британії та Австралії.

Вас також можуть зацікавити новини:

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні