Надайте улюбленому крабовому салату незвичне святкове оформлення. Від нього будуть у захваті і рідні, і гості.
Раніше ми розповідали, як приготувати новорічну закуску у вигляді ялинок.
Інгредієнти
-
крабові палички — 300 г
-
яйця — 5 шт.
-
консервована кукурудза — 1 банка
-
зелена цибуля (перо) — 50 г
-
свіжий огірок — 1 шт.
-
майонезний соус — 80 г
-
морква запечена (для декору) — 1 шт.
-
маслина (для декору) — 1 шт.
-
гілочка петрушки (для декору) — 1 шт.
Приготування
- Готуємо всі продукти. Яйця відварюємо заздалегідь. Моркву для декору також відварюємо або запікаємо в духовці заздалегідь. Перед тим як готувати салат, жовтки з двох яєць відкладаємо вбік для декору.
- Інші інгредієнти нарізаємо для салату дрібними кубиками. Усе змішуємо в ємності та додаємо майонезний соус.
- Для декору знову використовуємо кільце діаметром 13 см. Ставимо кільце на салатник і викладаємо салат.
- Жовток, який відклали, натираємо на дрібній тертці. Викладаємо зверху на салат.
- З моркви вирізаємо 12 кружечків. З решти моркви вирізаємо стрілки. Маслину розрізаємо навпіл.
- Зрізаємо кутик у пачці з майонезом і “пишемо” цифри на моркві.
- Додаємо стрілки та декор з петрушки.
- Кілька пір’їн зеленої цибулі дрібно нарізаємо. Знімаємо кільце, після чого салат пустить сік. Прикрашаємо навколо салат подрібненою цибулею.
Вас також можуть зацікавити новини:








