Святковий рулет зі свинини з чорносливом до новорічного столу: простий рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

рулет зі свинини з чорносливом рецепт
Соковитий, ароматний і ефектний рулет зі свинини легко стане головною стравою новорічної ночі.

Рулет зі свинини з чорносливом — класика, яку точно варто приготувати до новорічного столу. Страва готується легко, а її смак не залишить байдужими гостей!

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачнішу новорічну закуску з крекерів і сиру.

Інгредієнти

  • Свинина — 1,5 кг
  • Чорнослив — 300 г
  • Часник зубок — 30 г
  • Спеції до м’яса — 2 ст. л.
  • Сіль — до смаку
  • Чорний перець мелений — на власний смак

Приготування

  1. Розгорніть шматок свинини пластом, за потреби злегка відбийте його для рівномірної товщини.
  2. Приправте м’ясо сіллю, перцем і спеціями, залиште на 15–20 хвилин для маринування.
  3. Рівномірно розподіліть чорнослив і подрібнений часник по всій поверхні м’яса.
  4. Скрутіть м’ясо щільним рулетом і надійно перев’яжіть кулінарною ниткою.
  5. Оберніть рулет у пергамент, а потім у фольгу.
  6. Запікайте при температурі 180 °C протягом 60 хвилин.
  7. Зніміть фольгу, полийте рулет витопленим соком і допікайте ще 25–30 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?