Неймовірне гарне святкове печиво: готуємо «Різдвяний віночок» без випікання

Этот материал также доступен на русском языке

Домашнє печиво у формі різдвяного віночка одразу створить святковий настрій і доповнить різдвяну атмосферу.

Хрумке, ароматне та неймовірно красиве — це печиво стане ідеальним доповненням різдвяного частування. А готується дуже просто!

Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт без духовки, смачніший ніж «Тирамісу».

Інгредієнти

  • Маршмелоу – 1 пачка
  • Кукурудзяні палички – 1 пачка
  • Вершкове масло – пів пачки
  • Зелений харчовий барвник – 1 чайна ложка
  • Ваніль – 0,5 чайної ложки
  • Мигдалевий екстракт (необов’язково) – 0,5 чайної ложки
  • Драже M&M’s – 1 пачка

Приготування

1. У великий кошик чи кастрюлю помістіть олію і маршмелоу, нагрійте їх на маленькому вогні. Помішуйте до однорідної консистенції, поки маршмелоу не розтане.

2. Додайте зелений барвник, ваніль і мигдальний екстракт, усе перемішайте.

3. Додайте мигдалеві пластівці.

4. З готової маси сформуйте маленькі різдвяні віночки (маленькі бублики) на деко, застелене пергаментом.

5. Прикрасьте віночки червоними цукерками M&M’s.

6. Дайте печиву охолонути протягом 15 хвилин.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?