Швидкий рецепт випічки до свят: як приготувати різдвяне печиво за 25 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке

печиво
Різдво асоціюється з домашнім затишком й смачною випічкою, але не всі готові проводити години на кухні. Цей простий рецепт святкового печива дозволить швидко підготувати солодке частування для всієї родини.

Ключові тези:

  • Домашнє різдвяне печиво можна приготувати всього за 25 хвилин.
  • Рецепт не потребує складних інгредієнтів і підходить навіть новачкам.
  • Печиво виходить ароматним, розсипчастим і святковим.

На різдвяні свята багато господинь шукають прості й перевірені рецепти. Українська блогерка Анастасія поділилася у TikTok anastasiiacooking рецептом різдвяного печива, яке готується швидко й не потребує особливих навичок.

Раніше ми розповідали, як приготувати великий лінивий голубець у духовці.

Інгредієнти для печива

Щоб спекти це смачне печиво, вам знадобиться:

  • вершкове масло — 200 г
  • цукор — 100 г
  • яйце — 1 шт.
  • борошно — 350 г
  • розпушувач — 1 ч. л.
  • кориця — на смак
  • ваніль або ванільний цукор

Як приготувати різдвяне печиво

М’яке масло змішують із цукром і ваніллю. Потім додають яйце і корицю та добре перемішують. Окремо просіюють борошно з розпушувачем і замішують тісто.

Тісто розкачують, вирізають формочками й викладають на деко з пергаментом. Випікають печиво у духовці, розігрітій до 180 градусів, 10–15 хвилин

За чверть години ця ароматна різдвяна випічка буде гарантовано стояти на вашому столі.

Читайте також: 

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?