Ключові тези:
- Домашнє різдвяне печиво можна приготувати всього за 25 хвилин.
- Рецепт не потребує складних інгредієнтів і підходить навіть новачкам.
- Печиво виходить ароматним, розсипчастим і святковим.
На різдвяні свята багато господинь шукають прості й перевірені рецепти. Українська блогерка Анастасія поділилася у TikTok anastasiiacooking рецептом різдвяного печива, яке готується швидко й не потребує особливих навичок.
Раніше ми розповідали, як приготувати великий лінивий голубець у духовці.
Інгредієнти для печива
Щоб спекти це смачне печиво, вам знадобиться:
- вершкове масло — 200 г
- цукор — 100 г
- яйце — 1 шт.
- борошно — 350 г
- розпушувач — 1 ч. л.
- кориця — на смак
- ваніль або ванільний цукор
Як приготувати різдвяне печиво
М’яке масло змішують із цукром і ваніллю. Потім додають яйце і корицю та добре перемішують. Окремо просіюють борошно з розпушувачем і замішують тісто.
Тісто розкачують, вирізають формочками й викладають на деко з пергаментом. Випікають печиво у духовці, розігрітій до 180 градусів, 10–15 хвилин.
За чверть години ця ароматна різдвяна випічка буде гарантовано стояти на вашому столі.
Читайте також:








