Здивуйте свою родину та гостей на новорічні свята, подавши знайому закуску “Білочка” у святковому оформленні! Маленькі мандаринки стануть чудовим доповненням новорічної атмосфери й точно смакуватимуть усім!
Раніше ми розповідали, як приготувати «Оселедець під шубою» у млинцях.
Інгредієнти
- Яйце — 2 шт.
- Сир твердий — 150 г
- Сир плавлений — 100 г
- Часник 4—5 зубчики
- Морква — 2 шт.
- Майонез
- Петрушка свіжа для прикрашання — до смаку
- Сіль — до смаку
Приготування
- Натираємо сир і варені яйця на тертці. Подрібнюємо часник. Очищаємо відварену моркву і також натираємо на дрібній тертці.
- Змішуємо всі інгредієнти, крім моркви, та заправляємо майонезом.
- Формуємо мандаринки вологими руками. Робимо у середині мандаринок невелике заглиблення.
- Викладаємо мандаринки на блюдо або дощечку та прибираємо в морозильну камеру на 15 хвилин.
- Дістаємо підморожені мандаринки, змочуємо руки в олії та робимо з моркви млинці. Загортаємо мандаринки в морквяні млинці.
Вас також можуть зацікавити новини:









