Улюблена закуска «Білочка» в оригінальній подачі: готуємо новорічний варіант у вигляді мандаринів

Этот материал также доступен на русском языке

закуска Мандаринки
Улюблену закуску «Білочка» можна подавати у святковому оформленні — у вигляді мандаринок. Гості будуть у захваті!

Здивуйте свою родину та гостей на новорічні свята, подавши знайому закуску “Білочка” у святковому оформленні! Маленькі мандаринки стануть чудовим доповненням новорічної атмосфери й точно смакуватимуть усім!

Раніше ми розповідали, як приготувати «Оселедець під шубою» у млинцях.

Інгредієнти

  • Яйце — 2 шт.
  • Сир твердий — 150 г
  • Сир плавлений — 100 г
  • Часник 4—5 зубчики
  • Морква — 2 шт.
  • Майонез
  • Петрушка свіжа для прикрашання — до смаку
  • Сіль — до смаку

Приготування

  1. Натираємо сир і варені яйця на тертці. Подрібнюємо часник. Очищаємо відварену моркву і також натираємо на дрібній тертці.
  2. Змішуємо всі інгредієнти, крім моркви, та заправляємо майонезом.
  3. Формуємо мандаринки вологими руками. Робимо у середині мандаринок невелике заглиблення.
  4. Викладаємо мандаринки на блюдо або дощечку та прибираємо в морозильну камеру на 15 хвилин.
  5. Дістаємо підморожені мандаринки, змочуємо руки в олії та робимо з моркви млинці. Загортаємо мандаринки в морквяні млинці.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?