Форшмак з дунайським оселедцем: рецепт найкращої новорічної закуски

Этот материал также доступен на русском языке

форшмак з дунайського оселедця
Хочете здивувати гостей на Новий рік? Цей форшмак з дунайським оселедцем точно стане справжньою окрасою новорічного столу.

Ця легка, ніжна й дуже ароматна закуска зникне зі столу першою — розповідаємо, як приготувати форшмак з дунайським оселедцем.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший паштет «Ніжність» із сиром: простий рецепт.

Інгредієнти

  • Філе дунайського оселедця — 2 шт.
  • Яблуко — 1 шт.
  • Цибуля — 0,5 шт.
  • Темний хліб — 2 шт.
  • Яйця — 2 шт.
  • Сіль
  • Олія

Приготування

  1. Два філе оселедця замаринуйте в солі на 12 годин. Змийте сіль та наріжте оселедець дрібними кубиками.
  2. Почистіть яблуко, наріжте його дрібними кубиками.
  3. Так само дрібними кубиками наріжте цибулю, темний хліб і яйця.
  4. Усе поєднайте в одній ємності, додайте трішки солі та олії. Добре вимісіть.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?