Ця легка, ніжна й дуже ароматна закуска зникне зі столу першою — розповідаємо, як приготувати форшмак з дунайським оселедцем.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший паштет «Ніжність» із сиром: простий рецепт.
Інгредієнти
- Філе дунайського оселедця — 2 шт.
- Яблуко — 1 шт.
- Цибуля — 0,5 шт.
- Темний хліб — 2 шт.
- Яйця — 2 шт.
- Сіль
- Олія
Приготування
- Два філе оселедця замаринуйте в солі на 12 годин. Змийте сіль та наріжте оселедець дрібними кубиками.
- Почистіть яблуко, наріжте його дрібними кубиками.
- Так само дрібними кубиками наріжте цибулю, темний хліб і яйця.
- Усе поєднайте в одній ємності, додайте трішки солі та олії. Добре вимісіть.
Вас також можуть зацікавити новини:









