Улюблений торт «Поліно» за 30 хвилин: найпростіший «лінивий» рецепт

Этот материал также доступен на русском языке

торт Поліно
Цей швидкий варіант легендарного торта дозволяє приготувати його буквально за пів години — без зайвої мороки та складних інгредієнтів.

Навіть початківці впораються з цим рецептом: торт готується швидко, не потребує складних технік і виходить напрочуд смачним. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати найніжніший торт “Пташине молоко” без випічки.

Інгредієнти

  • листове бездріжджове тісто — 500 г

Для крему:

  • вершкове масло — 200 г
  • варене згущене молоко — 250 г
  • вершковий крем-сир — 175 г
  • кунжут — 2 ст. ложки

Приготування

  1. Листкове тісто розморозьте так, як указано на упаковці.
  2. Наріжте тісто на смужки шириною 2 см і довжиною 30 см (або як дозволяє розмір тіста). Викладіть на деко, застелене папером для випічки.
  3. Випікайте у розігрітій до 220 °C духовці 10–15 хвилин. Остудіть повністю.
  4. Готуємо крем. Важливо, щоб всі інгредієнти ьули кімнатної температури. Спочатку збийте вершкове масло до побіління, додавайте згущенку по ложці, а в кінці вмішайте крем-сир.
  5. Збираємо торт. Розстеліть харчову плівку в кілька шарів. На край нанесіть трохи крему і викладіть 4–5 паличок, змастіть кремом, присипте кунжутом. Потім знову — палички, крем і кунжут, поки все не закінчиться. 4–5 паличок залиште для декору.
  6. Сформуйте поліно, допомагаючи собі плівкою. Краї плівки щільно закрутіть, як цукерку. Поставте в холодильник на 12 годин.
  7. Зніміть плівку, присипте крихтою з паличок, наріжте та подавайте.

Вас також можуть зацікавити новини:

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?