Ці морквяні рулети виглядають оригінально, а готуються дуже легко. А ще — вони надзвичайно смачні. Це чудовий спосіб урізноманітнити як святкове, так і щоденне меню.
Раніше ми розповідали, як приготувати «Оселедець під шубою» у млинцях.
Інгредієнти
- морква (очищена та натерта) — 600 г
- яйця — 5 шт.
- вершковий сир — 300 г
- консервований тунець — 1 банка
- кріп — пучок
- сіль і перець
- олія та вершкове масло для обсмажування
Приготування
- Натріть моркву на дрібну тертку, обсмажте її на олії з додаванням шматочка вершкового масла до м’якості. Додайте сіль і перецью Після цього перекладіть моркву на тарілку і дайте їй охолонути до кімнатної температури.
- Відокремте жовтки від білків. Додайте жовтки до охолодженої моркви і перемішайте.
- Тим часом білки збийте до стійкої, пишної піни. Дуже обережно, у два етапи, введіть морквяну суміш у збиті білки, використовуючи лопатку.
- Викладіть морквяне тісто на пергамент, розподіліть його рівномірно і випікайте 15 хвилин у духовці, розігрітій до 180°C. Після випікання дайте “бісквіту” охолонути 10 хвилин.
- Змішайте вершковий сир із дрібно нарізаним кропом.
- Перекладіть випечений бісквіт на харчову плівку, зніміть пергамент. Розподіліть вершковий сир із зеленню поверх бісквіта, а зверху викладіть помʼятий виделкою консервований тунець.
- Акуратно загорніть усе в рулет, зафіксуйте харчовою плівкою і поставте настоятися в холодильник на 40–60 хвилин. Після цього наріжте рулети шматочками.
Вас також можуть зацікавити новини:









