Для приготування найсмачнішої квашеної капусти вам знадобиться всього три дні. Це найпростіший рецепт, який точно вийде навіть у новачка!
Раніше ми розповідали про п’ять основних помилок при квашенні капусти.
Ранее мы рассказывали о пяти основных ошибках при приготовлении квашеной капусты.
Інгредієнти на півторалітрову банку
- капуста білокачанна – 2 кг
- морква – 1 шт.
- соль — 1 ст.л.
- цукор — 1 ст. л.
- вода – 500 мл
- чорний перець горошком – 5 шт.
Приготування
1. Капусту нашинкуйте дрібно.
2. Моркву натріть на великій тертці.
3. Перемішайтк капусту з морквою й щільно викладіть суміш на дно банки.
4. Покладіть банку в невелике блюдце з бортиками. Посипте капусту зверху сіллю та цукром, залийте водою банку.
5. Накрийте банки кришками та залишіть капусту на три дні. Щодня дерев’яною шпажкою проколюйте капусту, щоб виходив вуглекислий газ.
6. Закрийте банки кришками і відправте в холодильник.
Вас також можуть зацікавити новини:









